28 вересня 2024, субота

Депутати Кіровоградської облради розглядають питання торговельньої блокади з ОРДЛО

Сьогодні, 17 березня, проходить пленарне засідання сесії Кіровоградської обласної ради сьомого скликання. На порядку денного якої знаходиться тільки оллдне питання – про визнання тргової блокади з ОРДЛО, інформує Златопіль.

– У середу до мене як до голови обласної ради звернулися представники громадськості із проханням розглянути звернення, яке вони прийняли на своєму зібранні. – зазначив голова облради Олександр Чорноіваненко перед початком засідання. – За моєю пропозицію були запрошені уповноваженні паредставники усіх фракцій облради. У середу з 12 і майже до 4 ми з представниками громадськості розглядали ті пропозиції, які вносили представники громадськості. У результаті, ми напрацювали узгоджене звернення і на загальному зібрані уповноважених представників фракцій обласної ради було прийнято рішення доручити голові провести позачргову сесію обласної ради. Попередньо засідала президія, згідно регламенту роботи нашої ради, де розглядалося єдине питання, яке оприлюднене в ЗМІ та на нашому сайті .
Загалом, як показала реєстрація, у сесійному залі зібралися з6 депутатів. Запізнюється депутат Лоцман.  
На сесію  облради не прибули з причин відпусток, відрядження, або сімейних обставин депутати Абрамян,  Волканов, Голобородько, Дичка, Здевська, Каспров, Могилей, Монашок, Московчук, Онищенко, Ревенко, Руденко, Соловчук, Сорока, Тесленко, Фролов, Хільченко, Цапюк, Чудний, Чумак, Чурпій, Шевчук.
– Я хотів би сказати про те, що мені президія довірила вести це питання, адже це зверння підписали усі керівники фракцій, крім Опозиційного блоку. Скажу про те, що це звернення, яке. Хотів би, щоб ми поставили на голосування цей варіант. який узгодженний усіма політичними силами.
Голова облради звренувся до представника громадськості, ветерана АТО Андрія Бойка, щодо наявності у нього зауважень до проекту, над яким він у тому числі працював. У Андрія Бойка зауважень не було.
Наразі в залі тривають виступи депутатів.  На сесії пристуні волонтери, учасники АТО, громадські активісти.
Депутати Кіровоградської облради розглядають питання торговельньої блокади з ОРДЛО
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований