28 вересня 2024, субота

Юлія Тимошенко: Головне завдання виборів об’єднаних громад – захист країни

Про це лідер партії наголосила на 5 етапі 14-го з’їзду партії, який  відбувся в Києві.
«Вибори об’єднаних громад означають три речі. Головне – це захист наших маленьких громад від знищення. І це питання стоятиме перед кожним з вас, хто прийде до влади в місцевих громадах. Перше завдання: не дати знищити місцеві громади! Друга мета – надійно захистити сільськогосподарську землю, щоб ніхто не міг навіть кроку зробити, аби Україна втратила цей унікальний ресурс. І третя наша мета – врятувати Україну!» – наголосила Юлія Тимошенко.
Голова партії звернула увагу, що українці борються за державу на кількох фронтах. Це боротьба з Кремлем на фронті на Сході країни, у Криму та в середині держави.
Адже, за словами Тимошенко, «продовжується постачання в Російську Федерацію товарів військового призначення: у 2014, 2015, 2016, 2017 роках».
 «У нас є внутрішній фронт і ви на фронті! Ви не лише члени партії, ви бійці цього фронту з корупцією, бездарністю, з тим, що усі структури державної влади наповнені невігласами або маріонетками, які виконують чиїсь, абсолютно не корисні для нашої країни побажання», – звернулася до соратників лідер «Батьківщини».
Юлія Тимошенко також нагадала, що на грудневих виборах 2016 року до 183 об’єднаних громад партія «Батьківщина» стала лідером і змогла об’єднати виборців: «Ми як команда вже не ділимо країну на Схід та Захід. Ми вже почали об’єднувати державу!»
Тимошенко закликала соратників йти до людей, адже впевнена: кожен може переконати, що:
«цілі – світлі, потенціал України – шалений, і Україна, як післявоєнна Німеччина, в змозі стати на ноги не за 25 років, а за лічені роки».
Окрім цього, вона розповіла, що стратегія розвитку України буде презентована на спеціальному з’їзді.
«Усі ресурси, усі можливості нашої країни підпорядкуємо щастю кожної людини, тому що інших завдань немає. Ми побудуємо найсправедливішу в світі систему розподілу ВВП, такі фінансову та кредитну системи, що будуть здатні підняти економіку.– підсумувала Юлія Тимошенко.
 «Батьківщина» ухвалила рішення взяти участь у місцевих виборах, які відбудуться 30 квітня 2017 року.
За матеріалами http://ba.org.ua/
Юлія Тимошенко: Головне завдання виборів об’єднаних громад – захист країни
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований