15 травня 2024, середа

Прес-конференція кропивницької опозиції перетворилась в балаган за участю міського голови та секретаря (ФОТО, ВІДЕО)

Прес-конференція представників фракцій "Батьківщина", "Свобода", "Самопоміч" та "РПЛ" була перервана появою міського голови Андрія Райковича, секретаря Андрія Табалова та десятка депутатів провладних політсил, повідомляє кореспондент Златополя.
Очільник міста звинуватив присутніх у саботуванні роботи міської ради, організатори прес-конференції опонували – повернуться до сесійної зали одразу після виконання озвучених вимог.
У підсумку організована прес-конференція перетворилась в перекрикування одне-одного.
У підсумку, після півгодини криків, керівництво міста та група депутатів – членів політсил "Наш край", "Опоблок", "Рідне місто", покинули прес-конференцію.
"Ми готові до діалогу з колегами-депутатами, однак лише тоді, коли до нас почнуть прислухатись. Чимало проектів рішень не були підтримані опонентами лише тому, що їх готували представники наших політсил" – зазначив депутат Володимир Смірнов.
Підтримав колегу й Роман Колісніченко.
"Ми не відступимо від наших вимог. Ви могли особисто бачити як відреагував міський голова на наші вимоги – він просто викинув оригінал нашого звернення. Думаю це чудово показує відношення Андрія Райковича до частини депутатського корпуса".

Фото, відео – Златопіль
Прес-конференція кропивницької опозиції перетворилась в балаган за участю міського голови та секретаря (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований