18 травня 2024, субота

Партія колишнього соратника Януковича збрехала про мітинг у Кропивницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Партія колишнього соратника Януковича, екс-міністра доходів і зборів часів Януковича Олександра Клименка "Успішна країна" збрехала журналістам про проведення першотравневого мітингу в Кропивницькому, пише Златопіль.
Зокрема, прес-служба політичної сили спочатку повідомила журналістів інформаційного порталу "Златопіль", що проводитиме мітинг у Кропивницькому 1 травня, а згодом, під час телефонного спілкування з представниками "гарячої лінії" "Успішної країни", було повідомлено, що мітинг в обласному центрі проводитися не буде. 
Партійці Клименка пообіцяли розіслати уточнений прес-анонс ЗМІ, однак так цього і не зробили.
Натомість сьогодні, 1 травня, на офіційній сторінці "Успішна країна Кропивницький" з'явилася інформація про те, що мітинг у Кропивницькому зібрав близько 400 сотень активістів, серед яких і представники політичної сили.
– Близько 400 людей вийшло заявити та відстояти право на нові робочі місця, право на гідну роботу та зарплату. Чиновники почули і побачили, що народ не байдужий і потрібні зміни в державі! Тож партія «Успішна країна» та прихильники знають та показали всім що альтернатива є! І прогинатись країні під МВФ не потрібно. Потрібно будувати європейську Україну тут. Від хаосу до порядку, від порядку до успіху! Зі святом, шановні трудящі! Борімося! – йдеться на сторіці кропивницького представництва політичної сили.

Судячи із розміщених світлин і відео, активісти "Успішної країни" долучилися до комуністичного шабашу під міською радою Кропивницького. На самому мітингу загалом було менше сотні учасників, тож як вдался чотирьом сотням активістів так грамотно замаскуватися під кілька десятків активістів – загадка.

Наразі редакція "Златополя" чекає офіційних коментарів від "Успішної країни"
Фото та відео – з офіційної сторінки Усіпшної країни в Кіровоградській області
Скріншот з веб-камери – Тетяна Смірнова у Facebook
Партія колишнього соратника Януковича збрехала про мітинг у Кропивницькому (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований