29 квітня 2024, понеділок

У Кіровограді прозвітував колишній нардеп

Екс-народний депутат Андрій Табалов під час сьогоднішньої прес-конференції прозвітував про свою депутатську діяльність. Про це пише кореспондент Златополя.
Своїми головними досягненнями протягом депутатської каденції Андрій Табалов назвав те, що йому вдалося вибити гроші з держбюджету на реставрацію корпусу гімназії ім. Шевченка та соціального гуртожитку для дітей; виділення додаткових 15 млн. гривень з держбюджету на розвиток соціально-економічної сфери міста, зокрема фінансування перебудови господарчого блоку пологового будинку під житло для медиків, ініціювання громадського слухання з реформування ЖКГ обласного центру, а також сприяння відкриттю одних з перших медико-психологічних центрів допомоги військовим.
За 2 роки діяльності до громадської приймальні Андрія Табалова звернулось 1788 кіровоградців. У письмовій формі надійшло 1408 звернень, у тому числі понад 130 колективних. За результатами яких екс-нардеп направив 1030 депутатських звернень для вирішення проблем містян.
«Сьогодні політика перетворилась на виставу, а я, як реальна людина, участь у виставі брати не буду. Я за конкретні справи. Коли люди вимагали під радою якихось дій від чиновників, вони робили дива, підписували закони дуже швидко. – зазначає екс-нардеп.
На запитання чи не збирається він балотуватися на пост міського голови, колишній нардеп повідомив що з політики не йде, а щодо участі у майбутніх виборах, ще не визначився.
У Кіровограді прозвітував колишній нардеп
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований