05 жовтня 2024, субота

У Новоукраїнці планують здати в оренду радіопередавальний комплекс

Радіопередавальний комплекс (передавач МХЧМ "Сирена 10-М", пульт управління, антена, 150 метрів кабелю РК 75), який забезпечував ефірне мовлення комунального підприємства "Новоукраїнське районне радіомовлення" планують здати в оренду, строком на 2 роки і 11 місяців з правом пролонгації.
Про це повідомляє Новоукраїнська правда, передає Златопіль.
Новоукраїнська районна рада, на баланс якої, після рішення щодо ліквідації зазначеного підприємства, був переданий радіопередавальний комплекс, підготувала відповідний проект рішення. Договір оренди укладатиметься за результатом вивчення попиту на об’єкт оренди або за результатом проведення конкурсу на право оренди даного майна.
Комунальне підприємство "Новоукраїнське районне радіомовлення" було створене рішенням сімнадцятої сесії Новоукраїнської районної ради п'ятого скликання №332 (з додатком) від 19 листопада 2008 року. Воно здійснювало ефірне радіомовлення у діапазоні 104,8 FM. Передача радіосигналу здійснювалась на базі телерадіовежі Концерну РРТ, що на околиці Новоукраїнки по вулиці Піщанобрідській (колишня вул. Метелькова). Відповідно до ліцензійних умов, загальний обсяг мовлення становив 1 годину 15 хвилин на тиждень (0,18 год. середньодобово). Мовлення здійснювалось у відрізках часу: понеділок – п’ятниця: 06:30 – 06:45.
На даний час КП "Новоукраїнське районне радіомовлення", відповідно до рішення районної ради №163 від 21 грудня 2016 року, знаходиться в процесі припинення шляхом ліквідації.
Як відомо, в Україні йде процес роздержавлення комунальних і державних засобів масової інформації. В Новоукраїнському районі існувало 2 комунальні ЗМІ: КП "Новоукраїнське районне радіомовлення" (в процесі ліквідації) та РВО "Новоукраїнські новини", яке знаходиться в процесі припинення шляхом перетворення членами трудового колективу в субʼєкт господарювання (рішення районної ради №59 від 17.02.2016, №164 від 21.12.2016)
Наразі, в сегменті інтернет-ЗМІ потребу жителів Новоукраїнщини в отриманні інформаційної продукції широкого спектру забезпечує незалежне Інтернет-видання "Новоукраїнська правда" (за даними служби Google Analytics, аудиторія – 3575 користувачів за квітень місяць 2017 року), а в сегменті друкованих засобів масової інформації – тижневик "Новоукраїнські новини" (тираж: 2865 екз.).

Фото – UA-travel.info

У Новоукраїнці планують здати в оренду радіопередавальний комплекс
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований