18 травня 2024, субота

Екс-секретарю міськради Кропивницького мер три дні не міг підписати довідку (ВІДЕО)

Довідку про доходи екс-секретаря міської ради Кропивницького Сергія Бойка, яку затребував Дніпропетровський апеляційний суд, мер міста Андрій Райкович не міг підписати три дні, інформує Златопіль.
– У четвер я звернувся до міської ради з проханням надати мені довідку про доходи. Відповідно до Кодексу законів про працю, видача такої довідки є обов'язковою. Сьогодні уже понеділок, проте з незрозумілих для мене причин міський голова Андрій Павлович Райкович відмовляється її підписувати. – розповів журналістам Сергій Бойко. – Довідка мені потрібна за місцем вимоги – до Дніпропетровського апеляційного суду. Я вважаю, що таким чином затягується видача довідки, щоб я її не зміг подати на судове засідання, яке відбудеться сьогодні о другій половині дня. 
Те, чому довідку екс-секретарю міськради не видають, в мерії пояснювали спочатку тим, що юрилдичне управління, не дивлячись на норму Закону і вимогу суду, рекомендувало не брати дану довідку, оскільки вони також її надаватимуть, а згодом почали ссилатися на зайнятість Андрія Райковича, який за три дні не викроїв кілька хвилин часу, щоб поставити підпис під документом. 
– Я був тут присутній і в п'ятницю і в суботу. Її просто свідомо відкладали з папки на підписання. – говорить Сергій Бойко. 
Лише сьогодні вранці, 15 травня, прибувши на роботу о 8-37, мер зміг знайти хвилину часу і підписати необхідну Сергієві Бойку довідку.
Сьогодні, як уже зауважилося, Дніпропетровський апеляційний суд розглядатиме справу про незаконне звільнення Сергія Бойка з посади секретаря міськради. Тоді, нагадаємо, у результаті став секретарем Андрій Табалов.
Фото та Відео – Златопіль 
Екс-секретарю міськради Кропивницького мер три дні не міг підписати довідку (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований