19 травня 2024, неділя

Юлія Тимошенко закликала українських політиків більше довіряти один одному та співпрацювати (ФОТО, ВІДЕО)

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко закликала українських політиків більше любити один одного, більше довіряти і більше співпрацювати.
Про це вона заявила сьогодні під час Шостого національного молитовного сніданку, інформує офіційний портал ВО "Батьківщина".
«Сьогодні знаковий день, тому що всі ми, не залежно від того, до якої конфесії належимо, зібралися в цьому залі, щоб сказати слова любові до Бога, до людей, один до одного. Це той єдиний шлях, який веде до храму», – зазначила політик.
Лідер «Батьківщини» розпочала свій виступ вшануванням пам’яті Архиєпископа-емерита Української Греко-Католицької Церкви  Любомира Гузара.
«Країна втратила людину, яка є одним з духовних батьків нації, патріотом України. Він був серцем України і його голос завжди звучав як голос правди. Світла пам’ять йому, він  завжди буде в наших серцях. Він завжди буде з Україною», – сказала Юлія Тимошенко.
Парламентар також подякувала всім організаторам цього сніданку.
Окрім того, вона згадала у своєму виступі легендарного  Дага Коула,  оранізатора багатьох духовних сніданків, який відвідав усі куточки Землі з місією мирити людей, єднати народи, єднати лідерів.
За словами Тимошенко, за своє життя ця людина виписала з усіх книг з усіх релігій слова про важливість любові один до одного,  до Бога і до людей.
«Ми можемо говорити красиві слова з трибуни, можемо бути прекрасними мирними і лагідними на молитовних сніданках, але якщо ми не будемо жити, люблячи Бога, люблячи людей, то тоді багато чого не варте нічого», – заявила лідер «Батьківщини».
Політик повідомила, що сьогодні на молитовному сніданку з нею поряд за столом сидить Михайло Красильников,  дитина командира батальйону, який зараз на передовій і який всі ці роки в гарячих точках. Батько Михайла живий, але тих, хто воював з ним, вже нема на цьому світі.
Юлія Тимошенко наголосила, що в той час, коли частина України живе мирно, наші герої віддають своє життя, здоров’я, всі сили і можливості, «а ми живемо в мирній частині і  маємо постійно думати про те, які жертви приносять там і що ми робимо тут».
«Ми маємо бути варті і усвідомлені місії нашого покоління, яке зобов’язане зберегти Україну, поставити її на ноги і дати їй такий шлях, який вже ніхто ніколи не зможе коливати», – зауважила вона.
Юлія Тимошенко закликала політиків до примирення та подала власний приклад, потиснувши руку лідеру фракції БПП Артуру Герасимову, з яким у неї цього тижня відбувся гострий ефір на телеканалі «NewsOne».

Фото – з сайту ВО "Батьківщина"

Юлія Тимошенко закликала українських політиків більше довіряти один одному та співпрацювати (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований