19 травня 2024, неділя

Обласна рада робить все для відкритості і прозорості своєї діяльності – Олександр Чорноіваненко

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко взяв участь у Форумі лідерів громадянського суспільства Кіровоградщини, який проходив у приміщенні регіональної торгово-промислової палати.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Форум зібрав представників громадських рад та організацій, благодійних фондів та Молодіжного парламенту області.
На зустрічі обговорювалися питання співпраці органів місцевого самоврядування з громадськими організаціями та лідерами громадської думки.
Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко зазначив, що обласна рада відкрита і готова йти на зустріч громадським активістам.
– Обласна рада сьомого скликання робить все задля відкритості її діяльності, зокрема, за результатами незалежного дослідження українських і словацьких спеціалістів Кіровоградська обласна рада посіла перше місце у рейтингу прозорості регіонів. Я закликаю представників громадських організацій і територій співпрацювати з органами місцевого самоврядування. Обласна рада готова прислухатися до думки молодих, активних людей, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
Після завершення виступу учасників засідання, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко відповіли на запитання присутніх.
Фото – Кіровоградська облрада
 

Обласна рада робить все для відкритості і прозорості своєї діяльності – Олександр Чорноіваненко
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований