25 квітня 2024, четвер

Люди мають бачити конкретні результати роботи ОТГ – голова Кіровоградської облради

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко брав участь у засіданні щотижневої апаратної наради в ОДА. Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської облради. 
Одним із ключових питань, що розглядалося – реалізація реформи децентралізації в області. Станом на сьогодні вибори проведено в семи об’єднаних територіальних громадах, стільки ж закінчили об’єднавчі процеси та подали необхідні документи до Центральної виборчої комісії.
Олександр Чорноіваненко наголосив, що децентралізацію потрібно продовжувати і для об’єктивного формування уявлення про процес об’єднання потрібно демонструвати результати роботи вже існуючих громад.
– Минулого тижня я зустрічався з черкаською делегацією представників влади на територіях. Вони прибули до Маловисківської ОТГ, щоб перейняти позитивний досвід децентралізації на Кіровоградщині. Для мешканців нашої області потрібно проводити такі ж зустрічі. Дискусії будуть зайвими, якщо люди бачитимуть конкретні результати проведеної роботи громад, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
Голова обласної ради поінформував, що 22 серпня відбудеться сесія обласної ради, тому завтра, 25 липня, останній день, коли обласна рада може оприлюднити проекти рішень пленарного засідання. Олександр Чорноіваненко закликав керівників департаментів вчасно готувати свої пропозиції для розгляду на сесії.
Фото – Кіровоградська облрада
Люди мають бачити конкретні результати роботи ОТГ – голова Кіровоградської облради
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований