19 квітня 2024, п’ятниця

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні зустрівся з керівництвом області (ФОТО)

Сьогодні, в рамках візиту на Кіровоградщину, відбулась робоча зустріч керівництва області та Надзвичайного та Повноважного посла Республіки Корея в Україні Лі Янг Гу. 
Темою зустрічі стала організація пілотних проектів співробітництва в сільськогосподарській, а також легкій та важкій промисловості. Мова йде про обмін технологіями, досвідом та практичними навиками, поінформував кореспондент Златополя.
Згадали на зустрічі й про важливість запровадження ІТ-технологій, в яких Корея, на даний момент значно переважає Україну. 
Зацікавила посла й тема сміттєпереробки. 
"На базі ваших ВУЗів доцільно було б створити робочі групи, які могли б відпрацювати практичні аспекти впровадження корейських технологій та техніки в реаліях Кіровоградщини", – зазначив пан Посол.
Під час зустрічі голова ОДА Сергій Кузьменко запросив дипломата відвідати восени міжнародну агропомислову виставку "Агро Експо 2017". 
До співробітництва, як в культурній так і в промисловій сферах, закликав посла й голова обласної ради Олександр Чорноіваненко. 
"На території Кропивницького та області достатньо вільної площі, яку можна було б використати для розміщення потужностей корейських товаровиробників та підприємств. Упевнений, достойних спеціалістів серед населення Кіровоградщини не важко буде знайти", – відзначив Чорноіваненко.
Подальший діалог посадовців відбувався за зачиненими дверима.
Фото – Златопіль
Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні зустрівся з керівництвом області (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований