28 квітня 2024, неділя

Кіровоградська «Самопоміч» розповіла про плани на майбутнє і відхрестилась від політики

Сьогодні у Кіровограді відбулась презентація громадської організації «Об’єднання Самопоміч. м. Кіровоград», яка займатиметься створенням корисних для міста проектів та залучатиме молодь до втілення їх в життя. Про це учасники ГО розповіли на прес-конференції, повідомляє кореспондент Златополя.
До складу організації увійшли, зокрема; голова організації Артем Погребнюк (бізнесмен, займається будівництвом, має приватну будівельну фірму); Віталій Пінчук (за освітою – філолог та історик, тимчасово не працює); Віталій Попов (кандидат економічних наук, викладач КНТУ); Вікторія Морозова (має дві вищі освіти, підприємець, власниця «Львівської майстерні шоколаду» у Кіровограді); Людмила Гуріна (юрист, держслужбовець, працює в органах юстиції, займається правовими проектами, заснувала програму «Я – лідерка», «Права жінок в Україні»).
За словами екс-керівника обласного виборчого штабу “Самопомочі” на виборах-2014 Артема Погребнюка, новостворена організація жодного відношення до політики не має, та є виключно громадською.
Щодо напрямків роботи, активісти повідомили що вирішуватимуть актуальни питання та проблеми Кіровограда. Зокрема з таких напрямків як: робота з молоддю, соціальні та спортивні напрямки, напрямок інфраструктури, будівництва та ЖКХ, правові та медичні напрямки.
Найближчим часом планують реалізувати проекти допомоги дітям-сиротам, влаштувавши захід до Дня Святого Миколая, створити клініку юридичної допомоги та провести історичну реконструкцію на Фортечних Валах «Наше місто наша фортеця».
Кіровоградська «Самопоміч» розповіла про плани на майбутнє і відхрестилась від політики
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований