18 травня 2024, субота

Кіровоград: у КДПУ написали листа Яценюку (Фото, текст)

Учора, 16го грудня, у КДПУ було проведено 35-та звітньо-виборна конференція первинної проспілкової організації студентів Кірвоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, пише кореспондент Златополя.
На конференції обрали голову профкому студентів, яким став Сергій Вікторович Бойко, та його заступника, яким було обрано Олександра Сергійовича Самосьєва. За обидві кандидатури студенти проголосували одноголосно. Також було затверджено новий склад профспілкового комітету студентів. 
Оскільки на конференції було прозвітовано про роботу профспілкового комітету за 5 років, її учасники просто не могли оминути питання нововведень у галузі освіти. Саме тому було прийнято Конференція звернулася до Прем’єр-міністра з листом:
Вельмишановний Арсенію Петровичу!
Первинна профспілкова організація студентів Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка занепокоєна повідомленням, яке стало відоме із засобів масової інформації та вищих за підпорядкуванням профспілкових органів про закрите засідання урядового комітету з питань соціально-економічного розвитку та європейської інтеграції, на якому розглядалася низка антисоціальних пропозицій Міністерства фінансів України.
Від імені трьох з половиною тисяч членів профспілкового колективу висловлюємо рішучий протест відносно намірів Уряду відмінити соціальні виплати та гарантії, зокрема стипендії, тому звертаємося до Вас із проханням не допустити прийняття антисоціальних нормативних актів, оскільки їх ухвалення може спричинити обурення серед студентської молоді та призвести до масових акцій протесту. 
Впевнені у тому, що Ви і очолюваний Вами Уряд усвідомлюєте наслідки затвердження цих пропозицій і щиро сподіваємося, що вони не будуть підтриманні. 
З повагою
Голова ППО студентів С.В.Бойко
Кіровоград: у КДПУ написали листа Яценюку (Фото, текст)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований