02 травня 2024, четвер

У Кропивницькому обговорювали питання готовності до опалювального сезону

Сьогодні у Кропивницькому відбулася колегія Кіровоградської обласної державної адміністрації, у якій взяли участь голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та голови районних рад.
Про це сайту Златопіль повідомила прес-служба обласної ради.
До порядку денного увійшло питання щодо готовності господарського комплексу Кіровоградської області до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 року.
З даного питання директором департаменту житлово-комунального господарства Ольгою Довжук надано загальну інформацію про підготовку області до опалювального сезону та негоди взимку. Під час колегії радник голови облдержадміністрації Микола Сухомлин підкреслив на необхідності забезпечення економічності опалення приміщень в області, зокрема тих, які рідко експлуатуються.
Голова облдержадміністрації звернув увагу керівників районів на виконання приписів з пожежної безпеки закладів соціального призначення. Він зазначив, що голови районних рад та голови районних державних адміністрацій мають спільно підготувати списки дитсадків, шкіл, закладів охорони здоров’я, будинків оздоровлення для подальшого проведення перевірок на дотримання пожежної безпеки.
 

У Кропивницькому обговорювали питання готовності до опалювального сезону
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований