25 квітня 2024, четвер

Кропивницькі нацгвардійці святкують “день народження” військової частини (ФОТО)

Сьогодні, за участі голови обласної ради Олександра Чорноіваненка та заступника голови ОДА Сергія Коваленка, відбулись урочистості з нагоди 51-ї річниці створення військової частини 3011 Національної гвардії України. 
Заходи приурочені до "дня народження" частини відвідали також голова Кіроворадської РДА Алла Поліщук, заступник голови міської ради Олександр Грабенко та начальник ГУНП у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко інформує кореспондент сайту Златопіль
Розпочали святкування з вшанування пам'яті командира Кіровоградського стрілецького батальйону, полковника Павла Сніцара, що загинув у 2014-му році під час боїв за визволення Лисичанська. 
"В цей непростий час від вас залежить порядок та спокій не лише на рубежах та в зоні бойових дій, а й на вулицях мирних міст. Я гордий за те, що слав про наших найгвардійцв шириться Україною та все ж бажаю вам ніколи не пізнати болю втрати своїх побратимів, як це вже сталось у 2014-му. Від усього депутатського корпусу та від мене особисто прийміть найщиріші вітання", – зазначив піл час привітальної промови Олександр Чорноіваненко. 
Отримали цього дня нацгвардійці не лише грамоти та подяки, а й сертифікат на отримання комп'ютерного обладнання для війської частини яке для них придбали в облдержадміністрації.

  

Кропивницькі нацгвардійці святкують “день народження” військової частини (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований