19 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоград: скільки платитимуть заступнику мера (ДОКУМЕНТ)

У розпорядженні редакції “Златополя” опинився проект рішення, затвердженого сьогодні на сесії Кіровоградської міськради. Рішення стосується встановлення заробітної плати новому заступнику Кіровоградського міського голови Сергію Колодяжному.
 
Як витікає з документу, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади встановили надбавку “за виконання особливо важливої роботи” у розмірі 100% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років. Крім цього, Сергію Олександровичу надаватимуть матеріальну допомогу на оздоровлення та для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітньої плати у межах кошторисних призначень за оплату праці.
До того ж, Сергія Колодяжного щомісяця та до державних і професійних свят преміюватимуть у межах кошторисних призначень за оплату праціна підставі розпоряджень міського голови.
Також, за наявності дозволу новоспеченому заступнику мера виплачуватимуть надбавку у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці, залежно від ступеня секретності інформації.
 

Кіровоград: скільки платитимуть заступнику мера (ДОКУМЕНТ)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований