14 травня 2024, вівторок

На Кіровоградщині «Народний фронт» отримав голову і переманив “батьківщинівця”

У четвер, 8 січня, у Кіровограді пройшла конференція Кіровоградської обласної організації Політичної партії «Народний Фронт», на якій було обрано Раду та голову організації. Про це Златополю повідомили в прес-службі даної політичної сили.  
 
Як повідомили в “НФ”, представники районів та міст області одноголосно обрали до Ради Кіровоградської обласної організації Юрія Гребенчука (депутат Кіровоградської міськради шостого скликання від “Фронту змін”), Генадія Заболотного (президента федерації легкої атлетики Кіровоградської області), Павла Сороку (депутата Маловисківської міської ради від “Фронту Змін”), Людмилу Бадіон (заступник голови правління обласної ГО «Закон і правопорядок»), Олександра Цертія (директор ТОВ «КБА», член виконкому Кіровоградської міськради), Артема Мамченка (приватний нотаріус Кіровоградського міського нотаріального округу), Олександра Шевчука (завідувач відділенням хірургії Кіровоградської  обласної  лікарні), Сергія Бойка (голова профкому  студентів  КДПУ ім. Винниченка, депутат Кіровоградської міської ради шостого скликання від “Батьківщини”.
Головою обласної організації «Народного Фронту» обрали Олександра Горбунова – депутата Верховної Ради України, громадського діяча.
Разом з тим, як повідомив  нашому кореспондентові один із новообраних членів Ради облорганізації, депутат міськради від “Батьківщини” Сергій Бойко, членство в “Батьківщині” він уже припинив, а на найближчій сесійї Кіровоградської міськради буде оголошено про його вихід з фракції цієї політичної сили. 
 
На Кіровоградщині «Народний фронт» отримав голову і переманив “батьківщинівця”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований