19 квітня 2024, п’ятниця

Депутати oбласнoї ради підтримали неoбхідність ствoрення Регіoнальнoгo центру грoмадськoгo здoрoв’я на Кірoвoградщині

27 лютого 2018 року відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань власності, яке провів її голова Олександр Чудний. У засіданні брав участь голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної ради, інформує Златопіль.

Депутати обговорили питання, що плануються до розгляду на 18-й сесії обласної ради 02 березня 2018 року.

Детально зупинилися на питанні про створення регіонального центру громадського здоров'я. З метою забезпечення збереження здоров’я населення, проведення моніторингу захворювань, здійснення групової та популяційної профілактики захворюваності, боротьби з епідеміями та забезпечення стратегічного управління з питань громадського здоров’я планується утворити комунальне некомерційне підприємство “Регіональний центр громадського здоров’я” Кіровоградської обласної ради.

Депутати підтримали проекти рішень про надання згоди на безоплатну передачу цілісних майнових комплексів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації; про внесення змін до рішення обласної ради від 20 травня 2016 року № 104 ‟Про роботу комунальних підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області та рух коштів на їх рахунках у І кварталі 2016 року”; про внесення змін до рішення обласної ради від 22 грудня 2017 року № 414 ‟Про обласний бюджет на 2018 рік”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Батьківщина» підтримує oсучаснення пенсій силoвикам

Разом із тим, постійною комісією ініційовано внесення змін до проектів рішень Кіровоградської обласної ради “Про внесення змін до окремих рішень обласної ради та приведення їх до вимог чинного законодавства України щодо діяльності комунальних підприємств, установ і організацій та вирішення кадрових питань”, “Про списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області”, “Про передачу у найм (оренду) нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області”.

Також комісією розглянуто низку майнових та кадрових питань.

Фото: ogo.ua

Депутати oбласнoї ради підтримали неoбхідність ствoрення Регіoнальнoгo центру грoмадськoгo здoрoв’я на Кірoвoградщині
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований