25 квітня 2024, четвер

Бюджет проголосований відрізняється від опублікованого – “Батьківщина”

«Батьківщина» офіційно передала Голові ВРУ лист із проханням розібратися з невідповідностями в законі про держбюджет. Про це пише офіційний сайт партії.
 
Фракція «Батьківщина» офіційно передала Голові Верховної Ради України Володимиру Гройсману лист, яким вимагає дати відповідні доручення про виявлення невідповідностей між стенограмою пленарних засідань під час ухвалення Державного бюджету та текстом опублікованого закону.
У листі йдеться про те, що депутати фракції, провівши аналіз, виявили «екстраординарні факти невідповідності  опублікованого тексту прийнятого Закону стенограмі пленарних засідань парламенту 28-29 грудня 2014 року».
З огляду на це, депутати вимагають дати доручення відповідним Комітетам ВРУ провести співставлення стенограми пленарних засідань парламенту 28-29 грудня 2014 року із опублікованим текстом Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», підготувати відповідні висновки та доповісти Верховній Раді України 16 січня  2015 року під час години запитань до Уряду.
Додаток до листа містить перелік уже виявлених невідповідностей.
Бюджет проголосований відрізняється від опублікованого – “Батьківщина”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований