17 травня 2024, п’ятниця

Олександр Цертій: “Енергозбереження та та капремонти – головні приорітети для кропивницьких ОСББ на найближчі роки”

Депутат міської ради, керівник фракції "Батьківщина" Олександр Цертій під час зустрічі з представниками кропивнциьких ОСББ запропонував свій варіант програми співфінансування заходів з енергозбереження, реконструкції, капремонтів та технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинка.

Про це повідомляє кореспондент сайту Златопіль.

За словами депутата нинішня програма, що дії на території міста, не виправдала покладених на неї сподівань та, по суті, так і не змогла стати містком допомоги від міської ради до городян, що мали бажання об'єднатись в ОСББ.

Запропонована Цертієм Програма поширюватиметься на багатоквартирі будинку які експлуатцються більше 15 років та передбачає співфінансування у наступних об'ємах:

– у випадку проведення робіт з енергозбереження – 70% вартості робіт за рахунок коштів бюджету Кропвинциького та решта 30% за рахунок співвласників будинку;

– у всіх інших випадках – 40% з бюджету, 60% за рахунок співвласників.

Загалом до 2020 року, за задумом автора Програми, варто закладати можливість витратити 75 мільйонів гривень. По 25 мільйонів щорічно, починаючи  з поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Батьківщина» вимагає рoзслідувати зарoбітки на війні, – Юлія Тимoшенкo

"Енергозбереження та та капремонти – головні приорітетя для кропивницьких ОСББ на найближчі роки. Ситуація з опаленням, що сталась цього року не дає впевненості в те, що наступний опалювальний сезон для городян буде спокійним. Ми з фракцією "Батьківщина" ініціюватимемо розгляд запропонованої нами Програми і сподіваюсь, що уже найближчим часом її вдастся прийняти та почати реалізовувати на території міста", – резюмував Олександр Цертій.

 

Фото: Златопіль

Олександр Цертій: “Енергозбереження та та капремонти – головні приорітети для кропивницьких ОСББ на найближчі роки”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований