29 квітня 2024, понеділок

Кіровоградський “УДАР”: “перезапуск” на чолі з киянином

Справжню несподіванку для журналістів і навіть багатьох делегатів кіровоградської обласної організації політичної партії “УДАР Віталія Кличка” підготувала сьогоднішня конференція.
 
Як випливало із порядку денного обласної партійної конференції, сьогодні в Кіровограді “УДАРівці” регіону мали обрати голову обласної організації та його заступників, переобрати раду та ревізійну комісію КОО ПП “УДАР” і вирішити питання “переїзду” організації.
Перед відкриттям партконференції з вітальним словом виступив член центрального апарату партії. Він зачитав вітання від Віталія Кличка. розповів про нехтування власними інтересами заради країни та про “перезапуск” партії. 
У ході конференції декілька разів озвучувалася інформація про те, що обласна організація буде діяти по-новому, з розрахунком на майбутні вибори до місцевих органів влади, які відбудуться уже скоро. На “УДАР” чекає перезапуск – про це говорили всі. Рядових партійців налякали: за півтора-два місяці до них приїде комісія. яка перевірить діяльність організацій (можливо, дехто навіть “полетить”). Гості з Києва озвучили неприємні для партійців цифри: лише 60-70% людей, записаних як члени “УДАРу” здогадуються про те, що вони – його члени, а з цих відсотків – лише 60% позитивно оцінюють діяльність нового керівництва.
несподіванкою для багатьох стала єдина (!) кандидатура на пост очільника обласної організації “УДАРу” – замість давно напророкованого Дмитра Вінницького, що взявся фінансувати місцевий “УДАР”, лідер партії (а саме за його поданням затверджують керівників організацій) запропонував майже нікому невідомого Сергія Алєксєєва (на фото вгорі), народного депутата України, юриста. Не зважаючи на крики деяких делегатів “Хто це?”, за нього проголосували одноголосно – Алєксєєв у своїй промові перед обранням пообіцяв головам районних “УДАРів” посади помічників нардепа на громадських засадах і запевнив, що буде постійно приїжджати до Кіровограда.
“Я дуже швидко доїжджаю до Кіровограда з Києва – за 2,5 години” – похвалився Алєксєєв порушенням правил дорожнього руху.
Після обрання Алєксєєва справа пішла швидше: блискавично обрали двох заступників обласного голови – Дмитра Хоха та Дмитра Вінницького; раду обласної організації – Алєксєєв, Хох, Солончук, Дайдакулов, Онул (Лариса Онул все ж увійшла до керівництва обласної організації); ревізійну комісію – Підопригора, Рибка та Бібікова. 
[widgetkit id=318]
Рішенням партконференціїтакож керівні органи “УДАРу” переїхали з будівлі на вулиці Тарковського до будівлі по вулиці Жовтневої Революції, 16 корпус 1.
Цікаво, що один із відомих діячів “УДАРу” в області Костянтин Поляков не увійшов до керівного складу обласної організації. Як повідомив під час прес-конференції Сергій Алєксєєв, за Поляковим уважно слідкуватимуть і він добре виконує свої функції зараз (в.о. виконкому обласної організації).
Торкнулися на прес-конференції і питання фінансування обласної організації партії: член ревізійної комісії обласної організації Володимир Підопригора зазначив, що членські внески ніхто не платить і не збирає, тому не хочеться “тримати зобов’язання перед спонсорами”
Виникає логічне питання: хто фінансує “УДАР” і чи буде місцева організація ефективною під керівництвом немісцевого начальства? Питання поки без відповіді. 
 

Кіровоградський “УДАР”: “перезапуск” на чолі з киянином
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований