05 травня 2024, неділя

У Кіровограді намагаються сіяти розбрат?

Відкритий лист від координатора “Самооборони Майдану” в Кіровоградській області Миколи Джогана надійшов на адресу секретаря міської ради Івана Марковського. Про це пише Златопіль із посиланням на сторінку Івана Марковського в соціальних мережах.
У листі йдеться про те. що події, які останнім часом розгортаються в регіоні направлені на дискредитацію центральної та регіональної влади, роз’єднання суспільства і дестабілізацію політичної і економічної ситуації в місті та області.
Як зазначає в листі МИкола Петрович, цими подіями є Хресна хода московського патріархату з портретом царя Миколи ІІ, облиття зеленкою меморіальної дошки Героя Небесної сотні Віктора Чміленка та пам’ятної дошки на площі Героїв Майдану, провокації комуністів з червоними прапорами 23 лютого і провокаційне інтерв’ю нардепа від опоблоку Ларіна.
У дестабілізації ситуації, вважає Джоган, значна роль належить підконтрольним проросійським силам ЗМІ. Враховуючи вищевикладене, “Самооборона Майдану” в Кіровоградській області попросила Марковського “посприяти у вирішенні питання щодо звільнення із займаних посад керівника КОДТРК Вадима Мурованого та головного редактора “Народного слова” Валентини Бажан.
Іван Марковський у своєму коментарі зазначив, що поділяє занепокоєність щодо намагань колишніх регіоналів посіяти паніку, чвари і розбрат у нашій громаді, дестабілізувати ситуацію і поширювати відверто антиукраїнські настрої та “готовий до максимальної узгодженості дій всіх демократичних сил Кіровоградщини, щоб виступити проти цієї загрози єдиним фронтом”.
 

У Кіровограді намагаються сіяти розбрат?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований