03 травня 2024, п’ятниця

В Олександрії відберуть нагороду в депутата-сепаратиста?

Міськрада Олександрії, що на Кіровоградщині, розмістила на офіційному сайті проект рішення «Про скасування рішення виконавчого комітету Олександрійської міської ради «Про нагородження І.М. Бугайченка», пишуть “Олександрійські новини“.
 
Проект рішення збираються задовольнити «враховуючи звернення громадських організацій міста, які вважають діяльність депутата міської ради Бугайченка І.М. такою, що ганьбить пам’ять воїнів, що поклали життя за свободу і незалежність нашої держави, та безвинно загиблих мирних жителів». Також проект обґрунтовують відвертою антидержавницькою, колабораціоністською позицією депутата міської ради Бугайченка І.М.
Зокрема, депутат Бугайченко дав позитивну оцінку подіям на Сході України та в Криму як “реакції народу на захоплення влади бандитами”:
{youtube}v=5Oz3Idjn7k0{/youtube}
Обурення громадськості викликало рішення виконкому про нагородження депутата, голови депкомісії із законності (!), Почесною грамотою міської ради – Незалежна громадська рада м. Олександрії оприлюднила це обурення у відкритому зверненні до депутатів міської ради з вимогою позбавити І. Бугайченка нагороди.
В Олександрії відберуть нагороду в депутата-сепаратиста?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований