03 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині збираються знести 19 магазинів

На приватному ринку “Айсберг”, що в Олександрії на Кіровоградщині, міська влада погрожує знести 19 магазинів. Про це йдеться в проекті рішення виконкому, який розміщений у відкритому доступі на сайті міськради, пише “Моя Олександрія“.
Згідно з проектом “Про демонтаж тимчасових споруд”, знесенню підлягають 19 об’єктів торгівлі, що знаходяться по периметру ринку.
Також повідомляється, що проект вноситься на розгляд на підставі “листів КП “Олександрійський центральний ринок” від 21.01.2015 року № 4, від 05.03.2015 року № 25 та враховуючи пропозиції членів виконавчого комітету міської ради про доповнення переліку споруд, розташованих без відповідних дозволів і вимагають демонтажу “.
Власникам зазначених у переліку магазинів пропонується знести їх у 10-денний термін добровільно. У разі невиконання цієї норми, знесення буде примусовим із залученням сил ЖКГ та міліції.
Варто відзначити, що більшість із зазначених споруд складно назвати тимчасовими. Це не кіоски, а стаціонарні магазини на фундаменті.
Як зазначає цитоване видання, раніше влада Олександрії вже публікувала аналогічний проект рішення, погрожуючи знести 9 магазинів. Чи був він розглянутий – невідомо.
На Кіровоградщині збираються знести 19 магазинів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований