03 травня 2024, п’ятниця

«Батьківщина» обурена черговим зривом розгляду законопроекту про повернення землі територіальним громадам

Фракція «Батьківщина» обурена черговим зривом у парламенті розгляду законопроекту про повернення землі в розпорядження територіальних громад і скасування повноважень Держкомзему (№1159). Про це заявив член фракції, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Вадим Івченко, пише офіційний сайт політсили.
За його словами, фракції вкотре показали свої справжні обличчя, зокрема фракція «Самопоміч» та частина «Народного фронту», які не додали голоси для розгляду цього законопроекту саме сьогодні.
Вадим Івченко зауважив, що зазначений законопроект був включений наприкінці порядку денного сьогоднішнього засідання і вже зранку було зрозуміло, що депутати не дійдуть до його розгляду в середу, коли Рада працює до 14.00.
Як нагадав народний депутат, законопроект №1159, щодо повернення землі територіальним громадам, був напрацьований разом із сільськими головами, представлений на аграрному форумі України та схвалений мерами малих міст і на сьогодні вже розглянутий у комітетах та підтриманий всіма депутатськими фракціями.
«За трансляцією сьогоднішнього пленарного засідання спостерігають в усіх областях та районах України і чекають на позитивне рішення, а представники сільських, селищних рад та малих міст присутні на балконі парламенту і звертаються до депутатів із проханням проголосувати за цей закон», – зауважив Івченко.
Він також повідомив, що у зв’язку з тим, що парламент сьогодні не дійшов до розгляду цього питання, фракція «Батьківщина» наполягатиме на тому, щоб законопроект №1159 був розглянутий завтра у першочерговому порядку.
«Батьківщина» обурена черговим зривом розгляду законопроекту про повернення землі територіальним громадам
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований