04 травня 2024, субота

У Кіровограді обговорили яким має бути міський голова

Сьогодні, 26 березня, у приміщенні ІЦ “Перевесло” відбувся круглий стіл на тему проекту “Кіровоград: посада номер 1. Вибори 2015”. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
 
Участь у круглому столі взяли офіційний представни ГС “Громадянський розвиток суспільства” Олеся Шутенко, Ірина Згривець, кандидат філософських наук Олександр Рубан, виконавчий директор обласного віділення українського союзу промисловців і підприємств, активісти, бізнесмени та журналісти.
В результаті жвавої дискусії, з’ясувалося що чіткого уявлення у громади про те, яким має бути міський голова немає.
Зокрема, учасники круглого столу дійшли висновку, що новий міський голова має бути людиною з народу, не з партійного осередку. Повинен бути гарним менеджером, який матиме чіткий план виведення міста на новий рівень та відповідатиме ідеологічній течії а не лобіюватиме інтереси олігархічних кланів-партій.
Мене непокоїть поділ на еліти, та гра партій на популізмі.
“Ми обираємо ублюдка серез ублюдів”, – сказав Сергій Бедзай, “тому ми повинні розуміти, що ідеального кандидата в наших умовах обрати буде складно.” 
Проект “Кіровоград: посада номер 1. Вибори 2015” направлений на створення експертної групи, котра займатиметься розробкою критеріїв оцінювання кандидатів і яка буде виступати арбітражем між електоратом та кандидатом.
У Кіровограді обговорили яким має бути міський голова
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований