19 травня 2024, неділя

Сьогодні відбулося екстрене засідання Кіровоградського виконкому

Сьогодні секретар міськради Іван Марковський вдруге на цьому тижні зібрав засідання виконавчого комітету, аби переголосувати рішення про примусовий демонтаж літнього майданчика біля кафе «Дві кави». 
Зробити це довелося з двох причин. На засіданні у понеділок виникла плутанина із кількістю голосів, а ще до мерії звернувся власник кафе, аби йому відтермінували граничну дату демонтажу об’єкта. На сьогоднішнє екстрене засідання кореспондентам Златополя потрапити не вдалося – воно проходило за зачиненими дверима у кабінеті І. Марковського.
Однак результат засідання секретар міськради прокоментував вже після його завершення:
«Ми пішли на зустріч власнику кафе і дозволи самостійно розібрати прибудову, граничний термін – 1 травня. Влада не ставить перед собою за мету когось задушити, але навіть виносна торгівля має вестися у цивілізованим умовах. Ми нікому не дозволимо зіпсувати вулицю Дворцову. Але власники закладів можуть подати свої ескізи на розгляд архітектурної ради, якщо вона їх погодить, тоді ми дамо дозвіл на торгівлю. Приймаючи сьогодні рішення, виконком змінив лише пункт щодо примусового демонтажу майданчика кафе «Дві кави», пункт про «Вареничну» залишився, вони мають прибрати свій об’єкт протягом 15 днів, якщо ні – будемо демонтувати», – зазначив Іван Марковський  
[widgetkit id=444]
Сьогодні відбулося екстрене засідання Кіровоградського виконкому
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований