04 травня 2024, субота

Кіровоградщина: нових голів РДА представили районам

Нових голів райдержадміністрацій на Кіровоградщині представили районам. Про це учора, 16 квітня, написав офіційний сайт Кіровоградської ОДА.
Як повідомляється, у Знам’янському районі новим керівником РДА став Юрій Гугленко, Петрівську райдержадміністрацію очолив Сергій Завалій, а Долинським районом буде керувати Ірина Бондаренко. 
– Спілкуючись з громадою я черговий раз переконався, що рішення Президента про призначення нових керівників цих територій було правильним, адже вони є не лише фаховими та досвідченими спеціалістами, а найголовніше, що люди на місцях їх цілком підтримують. Проте, варто зазначити, що на сьогодні перед ними поставлені надзвичайно складні завдання – окрім вирішення нагальних економічних питань, вони зобов’язані забезпечити процес мобілізації, гарантувати соціальний захист демобілізованих воїнів, забезпечити виплату субсидій соціально вразливим верствам населення, – зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко
Враховуючи, що Кіровоградщина є аграрним регіоном, одним із пріоритетних завдань для керівників районів є сприяння проведенню посівної кампанії. У цьому контексті, за словами голови облдержадміністрації, надзвичайно важливим є питання справедливої оплати у аграрному сектору. Адже зі значним зростанням вартості зернових на внутрішньому ринку, керівники сільгосппідприємств мали б подбати про відповідне підвищення оплати своїм працівникам, аби на фоні стрімкого зростання цін та тарифів вони почувалися соціально захищеними.
[widgetkit id=461]
Відповідно, керівники територій також повинні потурбуватися, аби найбільш вразливі верстви населення, працівники бюджетної сфери, зокрема, лікарі, державні службовці, вчителі та військовослужбовці мали можливість безперешкодно та у стислі терміни оформити субсидії на комунальні послуги, адже саме на ці цілі у державному бюджеті нинішнього року закладено чималу суму – 25 млрд. грн.
– Одне із головних завдань, яке визначив у нинішньому році Президент України – захистити нашу державу від зовнішнього агресора. Тому наші воїни сьогодні зі зброєю в руках перебувають на передовій і ціною свого здоров’я та життя боронять суверенітет та територіальну цілісність нашої країни. Але невдовзі багато з них демобілізуються і влада на місцях має подбати, аби наші захисники, повернувшись додому, не відчували себе непотрібними у мирному житті, аби вони були забезпечені гідною роботою та мали можливість безперешкодно отримати земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства. Влада має охопити наших воїнів та родини загиблих героїв всебічною увагою, аби вони не залишалися наодинці зі своїми проблемами, – наголосив Сергій Кузьменко.
 
Кіровоградщина: нових голів РДА представили районам
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований