04 травня 2024, субота

Кіровоградські районки в один голос надрукували “джинсу”

Хвиля відвертої “джинси” (замовних матеріалів – ред.) прокотилася цього тижня практично усіма районними виданнями Кіровоградщини, пише Златопіль.
 
Політична “чорнуха”, спрямована проти політичних партій “Свобода”, “Батьківщина” та проти Юлії Тимошенко була надрукована більшістю районних видань без помітки “політична реклама” та за підписами “липових” авторів. Усі матеріали у різних районних газетах навіть проілюстровані однією і тією ж фотографією. 
Зокрема, видання Гайворонські вісті за 18 квітня 2015 року у статті “Путін задіяв проти Яценюка свою армію маріонеток?” за підписом В. Бондарчука під маріонетками називає Тимошенко та “Свободу”, а з позитивним забарвленням описує  політичну силу “Народний фронт” та уряд Арсенія Яценюка. Аналогічну “Гайворонським вістям” публікацію оприлюднив і “Трудівник Устинівщини” з підписом того ж автора.
Видання “Колос” за 18 квітня 2015 року у публікації “Кому вигідно “надкусити” український Уряд” також позитивно говорить про Уряд Яценюка і пояснює, що створення слідчої комісії стосовно скандалу з головою Держфінінспеції та відсторонення Арсенія Яценюка приведе до затримки зарплат і пенсій. Тут також фігурує теза про те, що усунути Яценюка намагається “п’ята колона” Путіна і звучить практично пряма “вказівка” на співпрацю Тимошенко з Путіним. Бобринецьке видання “Честь хлібороба” також надрукувало статтю “Кому вигідно “надкусити” український Уряд” у номері за це ж саме число. Те ж саме зробило видання “Слово і час”. Усі видання надрукували статті за підписом Олександра Кравчука.
Дещо винахідливішими виявилися такі районки як “Степовии край”, “Вперед” та . Зокрема, “Степовий край” видав публікацію “Кремлівська коса Тимошенко” за підписом Юлії Величко, а “Вперед” – публікацію “Чому Тимошенко забула, як Фірташ і Льовочкін саджали її до тюрми” за підписом Наталії Бережнюк, а “Трудова слава” написала “Атаки “Батьківщини” на Уряд: хто замовник?”, де автор Олександр Онищук розповідає, що вигідно все це, звісно ж, Путіну, олігархам і “п’ятій колонні”.  
[widgetkit id=467]
Повторимось: жодних поміток “політична реклама” на вказаних публікаціях немає, усі вони (за винятком публікації у “Вперед”) проілюстровані однією і тією ж фотографією. Практично усі публікаці розміщено на другій (максимум – третій) сторінці видання і займають вони 1/2 сторінки.
Автори усіх проаналізованих публікацій в один голос стверджують одне: проти Уряду Арсенія Яценюка ведеться “шалена інформаційна кампанія”, а винні, на думку авторів, – Путін, Тимошенко та “Свобода”. І звісно ж, “білими та пухнастими” в усіх публікаціях є “Народний фронт” і Арсеній Яценюк. 
Кіровоградські районки в один голос надрукували “джинсу”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований