18 травня 2024, субота

Муніципальна варта Кіровограда вперше вийшла на патрулювання

Подія анонсована та розрекламована минулого тижня представниками міської влади Кіровограда таки відбулась.
На спільний рейд в пошуках порушників вирушили представники управління торгівлі, міліції, спецінспекції та звісно ж журналісти котрі не могли пропустити подібного дійства. Нажаль, новина про роботу нового загону поширилась місто набагато швидше ніж проводилось патрулювання, тож вже на першій точці концентрації незаконної торгівлі «з асфальту» майже нікого не було. Не ховались лише бабусі років за 60 та декілька молодих жінок котрі продавали городину. Запевняють, торгують тут від безвиході, адже на території Центрального ринку попросту немає місця. Категорично не погоджується з даною позицією директор ринку Павло Петрушевський. Запевняє, місць більш ніж достатньо, а плата за один квадратний метр торгової площі більш ніж прийнятний – 3 грн. 50 коп.. 
Пані Надія, котра торгує на перехресті вулиць Преображенська та Пашутіна вирощеною на власному городі зеленню не погоджується: «Для нас це за дорого, та й місць на ринку не так багато. А тут нам зручно, нас всі бачать, та й не заважаємо ми нікому, у перехожих запитайте».
Загалом, як відзвітували заступнику мера Сергію Васильченку члени патруля, цього дня було відпрацьовано дві ділянки біля Центрального та Шахтарського ринку. Виявлено більше 2-х десятків правопорушень про що було складено адмніпротоколи. Що чекає на порушників має визначити адміністраційна комісія засідання котрої має відбутись вже невдовзі. Сам же Сергія Васильченко прокоментував перший день роботи муніципального патруля наступним чином:
{youtube}v=Zdsx7P7HNWE{/youtube}
 
Муніципальна варта Кіровограда вперше вийшла на патрулювання
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований