17 травня 2024, п’ятниця

Коротко про все. Нові заступники обласного прокурора провели свій перший брифінг

На брифінг нещодавно призначеного першого заступника прокурора Кіровоградської області Анатолія Гоя та заступників Олексія Варакіна і Віктора Приходька журналісти йшли із задоволенням: як не як нові люди, відносно нові обличчя, а значить, можливо, нові підходи до виконання своєї роботи та розуміння слова «відкритість». 
Не склалось. 
Формат брифінгу, звісно, не передбачає запитань, однак доповіді, котрі заступники все одно зачитували з аркушів, можна було б просто розіслати виданням як прес-релізи, в свою чергу приділивши увагу декільком  дійсно важливим та резонансним питанням, як-то січневі події на кіровоградському майдані. 
Дещо і дійсно вдалось дізнатись. Так, за словами Олексія Варакіна, деякі місцеві видання упереджено віднеслись до роботи працівників прокуратури, адже розслідування подій 26 січня 2014 року завершено – Ленінський суд призначив тітушці Олексію Майбороді покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки. На слушні зауваження, мовляв набагато корисніше було б активізувати розслідування з пошуку й покарання замовників злочину журналістам було повідомлено – «формат брифінгу не передбачає відповіді на запитання».
Згадали на брифінгу й про неприємну статистику – значний ріст злочинності, на 36,8% у порівнянні з минулим роком. Подібні показники прокурори пов’язують із ситуацією на сході країни та значним задіянням міліцейських кадрів в АТО. 
Повну версію прокурорського звіту можна переглянути далі. 
{youtube}v=uNby_dReVeU{/youtube}
{youtube}v=QmQ8eq83AHc{/youtube}
{youtube}v=NjuJ9RNpGQ8{/youtube}
Коротко про все. Нові заступники обласного прокурора провели свій перший брифінг
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований