03 травня 2024, п’ятниця

Рожеві окуляри та лапша для Кіровоградської прокуратури

Таким подарунком кіровоградські активісти вирішили висловити своє незадоволення діями прокуратури. Справа стосується подій 26 січня 2014 року, коли на центрльній площі міста, крім протестувальників Євромайдану, було купа завчасно підвезених «тітушок» у помаранчевих касках та з гумовими молотками.
Активісти не раз надавали докази та свідчення щодо людей які організовували силовий бар’єр із молодиків, та жодного провадження проти організаторів так і не було відкрито, а днями з’явилось оголошення про те, що обласна прокуратура просить свідків і учасників тих подій надати можливі докази та свідчення. Активісти кіровоградського Євромайдану запідозрили, що ті докази і матеріали, які вони надавали раніше – просто зникли. Тому й зібралися під стінами обласної прокуратури.
На діалог із активістами вийшов перший заступник обласного прокурора Анатолій Гой. Він запевнив, що за півтора місяці, перебування ним на цій посаді ніякі докази не зникали, звернення активістів до прокуратури уважно вивчать і нададуть відповідь. 
[widgetkit id=538]
Активісти діалогом залишились не задоволені  і поставили ультиматум: якщо за 7 днів не буде няких серйозних дій зі сторони слідства і прокуратури, вони перейдуть до радикальніших методів.
 
Рожеві окуляри та лапша для Кіровоградської прокуратури
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований