05 травня 2024, неділя

У Кіровограді незаконно встановили екран, щоб перевірити як він працюватиме

Досить дивне виправдання встановленню скандального рекламного монітору по вулиці Великій Перспективній в Кіровограді видали власники конструкції – рекламне агентство «Орієнтир». Відповідний лист рекламників до секретаря Кіровоградської міської ради опублікував на свої сторінці у одній із соціальних мереж активіст Костянтин Поляков.
 
У листі від креативного бюро «Орієнтир» йдеться про те, що вони встановили без відповідних дозволів у Центральному сквері Кіровограда світлодіоідний екран лише з метою тестування (!).  Як пишуть рекламними, вони вирішили переконатися, що встановлення екрану (без відповідного дозволу) дійсно відповідає усім вимогам, які були поставленні відповідними службами при оформленні документів для надання дозволу. 
«Крім того, ми хотіли переконатися, що при встановленні екрану не виникне необхідність спилювання дерев» – поділилися своїми планами з Марковським кіровоградські рекламодавці. 
Рекламники гарантували, що до отримання офіційного дозволу, встановлений без дозволу екран працювати не буде. Що будуть робити в «Орієнтирі», якщо дозволу виконкому на розміщення екрану вони не отримують, в листі не вказано.
 

У Кіровограді незаконно встановили екран, щоб перевірити як він працюватиме
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований