17 травня 2024, п’ятниця

У Києві кіровоградці нагадують про злочини проти Євромайдану

Сьогодні, 12 червня, під Генеральною прокуратурою у Києві продемонстрували виставку демотиваторів з портретами службових осіб, які причетні до репресій проти активістів Кіровоградського Євромайдану.
Виставку організували активісти Кіровоградського Євромайдану, які приїхали до Генпрокуратури вимагати розслідування беззаконь періоду Євромайдану. Зокрема, організації у Кіровограді 26 лютого 2014 року антимайдану, справ правоохоронців, прокурорів та суддів, причетних до репресій проти місцевих майданівців.
[widgetkit id=580]
До "експозиції" увійшли зображення: екс-голови Кіровоградської ОДА Сергій Ларін, ймовірного організатора тітушок Олександра Чернявського, суддів Черненко, Льон, Бевз, Безуматова,Загреби, слідчих Охременка, Осадчука, Воропая, прокурорів Драгоненко та Козира та інших службових осіб.
На місці події кияни отримують від активістів інформацію по кожному "персонажу", висловлюють думку з приводу правосуддя в Україні.
Далі в планах кіровоградців зустріч з представниками Генпрокуратури та передача звернення стосовно бездіяльності прокуратури Кіровоградської області.
Акція триватиме до 11.00.
У Києві кіровоградці нагадують про злочини проти Євромайдану
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований