19 квітня 2024, п’ятниця

У Кіровограді відновлено діяльність «Національного Альянсу»

Минулого тижня в Кіровограді відбулись збори ініціативної групи зі створення осередку Всеукраїнської молодіжної організації «Національний Альянс». З цією метою до нашого міста завітав голова Всеукраїнської організації «НА» Богдан Бальбуза. Новостворений осередок очолив студентський активіст Андрій Малярчук.
 
Раніше осередок "Національного Альянсу" діяв на Кіровоградщині у 2007-2009 роках. Очолював організацію Дмитро Сінченко. Осередок НацАльянсу в Кіровограді займався переважно національно-патріотичним вихованням молоді: проводив вишкільні табори, дебатні турніри, конкурси патріотичного графіті, тощо. 
Також активісти організації захищали права кіровоградців на житло та на вживання української мови у навчальних закладах міста, активно просували процеси декомунізації і приєднувались до заходів партнерських національно-патріотичних організацій. Після того, як Сінченко переїхав до іншого міста, діяльність осередку поступово згасла. 
На останній ювілейній звітно-виборчій конференції Дмитра Сінченка було включено до Стратегічної ради Всеукраїнської організації «НА». 
Як зазначив новообраний голова організації Андрій Малярчук, осередок вже визначився з  планом заходів на найближчий час. Активісти планують зайнятись культурницькими проектами та національно-патріотичним вихованням молоді. 
«Ми продовжимо традиції та заходи, започатковані нашими попередниками, і створимо власні. Національний Альянс буде гідно представлений в нашій області!» – зазначив новообраний голова осередку.
 

У Кіровограді відновлено діяльність «Національного Альянсу»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований