13 червня 2024, четвер

Друг Ахметова і колишній міліціонер з Кіровоградщини тепер буде радником Авакова?

Колишній очільник УМВС в Кіровоградській області Костянтин Пожидаєв став радником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Про це пише видання Гречка з посиланням на колишнього міліціонера, бійця АТО володимира Шилова.
 
"Генерал-лейтенант міліції Пожидаєв Костянтин Миколайович призначений радником Міністра. Цей той генерал, який при Януковичі був призначений начальником УМВС України в Кіровоградській області. Після перемоги Майдану, за рекомендацією Рената Ахметова і Сергія Тарути був призначений на посаду начальника ГУМВС України в Донецькій області. Є людиною Ахметова, про це в Донецькій міліції знають усі. Це той генерал, який виконуючи вказівку свого боса Ахметова роззброїв донецьку міліцію і кинув Донецьку область до ніг сепаратистів. Замість того, что-б Пожидаєва притягнути до кримінальної відповідальності – Ви, Арсен Борисович, призначаєте його до себе радником" – цитує видання Шилова.
 

ПРОШУ МАКСИМАЛЬНЫЙ ПЕРЕПОСТ, ХОТЕЛОСЬ-БЫ ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ НА ПОСТАВЛЕННЫЕ ВОПРОСЫ ОТ МИНИСТРА АВАКОВА.Все новые и новые н…

Posted by Владимир Шилов on 17 червня 2015 р.

Офіційну інформацію про призначення на сайті МВС "Гречка" не знайшла.
Як нагадує видання, Костянтин Пожидаєв один із тих, кого кіровоградські майданівці звинувачували у організації тиску  і масових арештах проти активістів. У 2014 році, після відставки, його як і колегу з ДАІ – Олексія Березневича , Пожидаєва перевели на високу посаду на Донеччину.
У жовтні 2014 Пожидаєва нібито люстрували. Нагадаємо, минулого тижня автивісти відвідали генпрокуратуру, аби поцікавитись, чому розслідування проти Пожидаєва і решти високопосадовців, на їх думку причетних до кривавих подій на Майдані в Кіровограді, не ведуться. У цей самий час інший радник Міністра МВС, наредеп Антон Геращенко, у Кіровограді переконував, що розслідування проти організаторів не велось якісно, через відсутність принципової позиції прокуратури області і пообіцяв написати депутський запит з цього приводу.
 
Друг Ахметова і колишній міліціонер з Кіровоградщини тепер буде радником Авакова?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований