30 вересня 2024, понеділок

Рішення про виділення землі атошникам на Лелеківці перенесли на наступну сесію

Після проведення погоджувальної наради керівників фракцій, депутати повернулись до голосування за пропозицію депутата Костенко, щодо перенесення голосування за рішення Кіровоградської міськради про виділення землі 76 атошникам на Лелеківці. За дану пропозицію проголосували 56 депутатів. Після недовготривалих дебатів секретар міськради вніс пропозицію зняти з порядку денного взагалі усі земельні питання, котрих було більше 180. За дану пропозицію проголосувало 52 депутати, повідомив кореспондент Златополя з місця події. 
Керівник фракції "Батьківщина" Павло Топчій нагадав колегам про необхідність проголосувати за рішення "Про внесення змін до рішення Кіровоградської міськради від 24.02.15 №4007"  котрим урегульовувалось питання щодо повернення у власність міста земельної ділянки на Лелеківці, нині орендованої ТОВ "Салют". "За" проголосувало 55 депутати.

Нагадаємо, сьогодні учасники АТО та представники ГО "Спілка об'єднаних війною жінок" заблокували роботу сесії міської ради через проект рішення про виділення учасникам АТО землі на Лелеківці, в якому активісти та атошники вбачають багато темних плям.  

Рішення про виділення землі атошникам на Лелеківці перенесли на наступну сесію
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований