30 вересня 2024, понеділок

Колишній 05 у Януковича очолив обласну організацію “Опозиційного блоку”

Колишній голова Кіровоградської ОДА, колишній замглави адміністрації Януковича і чинний нардеп від "Опозиційного блоку" Сергій Ларін очолив Кіровоградську обласну організацію політпартії "Опозиційний блок". Про це учора, 1 липня, повідомила Кіровоградська правда.
Як пише ЗМІ, обрали нардепа одноголосним рішенням делегатів. Ларін подякував за довіру і зазначив, що Кіровоградщина для нього практично "друга Батьківщина". Головним завданням "політик" бачить "будівництво сильної команди в області" та формування після виборів своєї більшості в місцевій владі. 
– Переможе здоровий глузд!- сказав Ларін, очевидно співставляючи уявну перемогу "Опоблоку" із поняттям здорового глузду.
Чому Ларін не поїхав очолювати Опоблок на своїй "першій Батьківщині", хто був учасниками з'їзду та де і коли він відбувся, "Кіровоградська правда" не повідомила.
Нагадаємо, Сергій Ларін народився 11 січня 1962 року в м. Харцизьк, Донецька область. Там же на Донбасі працював у органах влади починаючи від Харцизського міськвиконкому і закінчуючи Донецькою ОДА. Декілька разів був нардепом. Переважно – від Партії регіонів. 3 роки очолював Кіровоградську ОДА. За часів Майдану був замглави Адміністрації Президента Януковича. У кабінеті Януковича Ларіну було присвоєно позивний "05" для швидкого виклику.
 

Колишній 05 у Януковича очолив обласну організацію “Опозиційного блоку”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований