29 вересня 2024, неділя

Скоро вибори: в Олександрії представили партію Порошенка

Презентація Олександрійського міськрайонного штабу партії "Солідарність" відбулася в Олександрії, що на Кіровоградщині, сьогодні, 4 липня. Захід пройшов в одному з офісів ТЦ "Гранд Плаза", де працюватиме штаб, написала Моя Олександрія.
 
Зустріч була організована у формі прес-конференції. На запитання місцевих ЗМІ відповідали керівник міської організації партії Сергій Коваленко та районної – Андрій Коломійцев.
Головна мета брифінгу, за словами Коломійцева, оголосити прихильникам "Солідарності" про початок підготовки до місцевих виборів.
– Сьогодні, за чотири місяці до виборів, у нас достатньо часу, щоб сформувати гідну команду, гідні списки кандидатів, сформувати свої представництва у виборчих комісіях, щоб якісно провести вибори 25 жовтня, – сказав він.
Метою "Солідарності" на виборах будуть всі органи місцевого самоврядування, включаючи висування своїх людей до облради і на мера Олександрії. Втім, кандидатура мера залишилася неозвученою.
– Зараз не час називати прізвище, тому що ця кандидатура буде озвучена в результаті співпраці всіх демократичних сил Олександрії, громадськості, бізнесу та вивчення громадської думки, – зазначив Коваленко на питання про кандидатуру мера.
На питання, чи проводився штабом соціологічний зріз для вивчення політичних уподобань населення, Коломійцев відповів, що було непрофесійне "своє" опитування, "яке показало, що у нас є підтримка", сказав він.
Замовити офіційну соціологію штаб збирається в серпні. Програми теж будуть озвучені пізніше.
Також Коломійцев підкреслив, що партія і майбутній кандидат у мери мають перевагу бути частиною команди Сергія Кузьменка. В останнього високий рейтинг, який зіграє на користь однопартійців. 
"У нас є рейтинг нашого представника в області, Сергія Кузьменка, і ми розраховуємо і на цей рейтинг", поділився Коломійцев.
На питання, чи можуть потрапити в актив місцевої "Солідарності" колишні регіонали, Коваленко сказав, що "кожну людину треба оцінювати по конкретних справах". Але при цьому акцентував, що партія однозначно не буде співпрацювати з людьми, які показали себе "проти України, проти Революції Гідності, сприяли розпалюванню війни на сході", сказав він.
Бажаючих проявити себе в якості кандидатів від партії, агітаторів, членів виборчих комісій, можуть звертатися в штаб. Він буде працювати в офісі №13 торгового центру "Гранд Плаза" з 9 до 18 щодня, крім суботи-неділі. Обідня перерва: з 13 до 14. 
 

Скоро вибори: в Олександрії представили партію Порошенка
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований