14 травня 2024, вівторок

У Кіровограді вчергове протестував «кредитний майдан»

Після підтримання депутатами неоднозначного закону щодо реструктуризації валютних боргів, країна вчергове розділилась на два табори. Перший, до котрого ввійшла переважна більшість українців категорично не схвалила дії народних обранців, охрестивши закон «популістським», прорахувала мільярдні збитки держави та напророчила черговий шалений стрибок курсу валют у разі підписання закону Президентом. Друга ж категорично не погоджувалась з аргументом більшості, вказуючи на те, що люди не мають розплачуватись за коливання курсу долара. 
 
Як би там не було, однак вже на наступний день депутати почали массово відзивати свої голоси чим поставили серйозний знак питання над процессом легалізації даного закону. 
Кіровоградські ж «валютні майданівці» цього разу говорили про нерозуміння їхньої проблеми владою та змову банків котрі не хочуть підписувати Меморандум. Тобто, по суті не бажають реструктуризовувати валютні борги. Обурила кіровоградських боржників і фраза Петра Порошенка в котрій Президент порівняв активістів «кредитного майдану» з тітушками.  
Фото  – Тетяни Колісник
У Кіровограді вчергове протестував «кредитний майдан»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований