29 вересня 2024, неділя

Як у Кіровограді протестував Правий сектор (Фоторепортаж)

Як ми уже повідомляли, учора, 13 липня, на центральну площу під стінами ОДА, зібралось кілька десятків протестувальників. Акцію підтримали кілька місцевих патріотичних організацій. 
Заяви пікетувальників були ідентичними з офіційно оприлюдненими керівництвом Правого Сектору, а саме: звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, притягнення до відповідальності міліцейського керівництва Закарпатської області та народного депутата Михайла Ланьо. 
Ми зібрались тут на підтримку хлопців, які зараз в  Мукачево. Бо вони пішли проти режиму внутрішньої окупації, який є на даний момент. Думали що після Януковича він зникне, але він і надалі продовжується. Так само на чолі з Аваковим і всими іншими. Я думаю, якщо в  кожній області хтось вийде на їхню підтримку – то наша справа буде результативною. – говорить Пилип Таран, керівник ініціативної групи по створенню Кіровоградського запасного батальйону «ДУК Правий Сектор»
Мітинг тривав близько години. Після чого ще близько години учасники пікету не розходились, а між собою обговорювали політичну ситуацію в країни. 
[widgetkit id=672]
Правий сектор заявив, що це безстрокова акція, поки жодних вимог перед місцевою владою не озвучують, але пообіцяли поставити намет і вартувати тут цілодобово. Проте до сьогоднішнього ранку намет так і не з’явився. 
Як у Кіровограді протестував Правий сектор (Фоторепортаж)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований