20 квітня 2024, субота

Як виявилось, на Кіровоградщину приїжджав “Радикальний десант”

Учора, 30 липня, два села Ульяновського району Кіровоградської області відвідували народні депутати України від Радикальної партії Олега Ляшка. Про це з посиланням з посиланням на нардепа Олексія Ленського пише flashontimenews.com.
 
Як повідомляється, Олексій Ленський досить емоційно описав ту ситуацію, про яку розповіли йому люди. Він запевнив, що це лише початок. Кіровоградська область є першою, у якій почнуться зміни. Вони не зупиняться та зустрінуться з людьми по всій Україні.
– Мало просто реформ і нововведень від Президента чи «реформаторського» Уряду. Людей потрібно чути, з людьми потрібно говорити і результат своїх реформ потрібно бачити наочно, аби робити висновки і виправляти помилки, якщо вони є, а вони є у кожній реформі та у кожному новому законі!
Яку таку ситуацію описали селяни Ульяновського району нардепові, який їздив так званим "Радикальним десантом" по Кіровоградщині, в матеріалі не вказали. Не відомо і чого саме "початок" анонсував Ленський: проблеми чи "десанту". Також ні слова не сказано, чи вирішать нардепи-радикали загадкову проблему місцевих селян.  
 

Як виявилось, на Кіровоградщину приїжджав “Радикальний десант”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований