30 вересня 2024, понеділок

Кіровоградці платять хабарі і найбільше турбуються війною та цінами

Представниками Цетрально-української соціологічної лабораторії проведено дослідження  "Громадська думка Кіровоградської області", пише кореспондент Златополя.
 
За інформацією озвученою на апаратній нараді в Кіровоградській ОДА завідуючим кафедрою філософії та політології КДПУ, за останній місяць представниками ЦУСЛ було проведено дослідження громадської думки жителів Кіровоградщини, під час якого було опитано 600 респондентів. Загалом дослідження охопило 38 населених пунктів – 14 міст та 24 селищ і сіл. Найбільшими проблемами сьогоденням опитувані визначили війну 53,3%, високі ціни – 52,2%, безробіття – 42,3%. 
Першочерговими кроками облдержадміністраії, на думку жителів області мають стати створенння нових робочих місць, регулювання цінта боротьба з корупцією. Досить низькі показники довіри наразі у правоохоронних інституцій – міліції та судів. Найбільше довіряють армії та релігійним організаціям.
Дослідили і питання хабарів, так кожен 10-й житель області підтвердив, що регулярно платить за послуги лікарів, трохи більше 4% підтвердили системне давання хабарів даішникам.
Найбільш підтримуваними політиками в області стали Петро Порошенко та Юля Тимошенко – по 26%.
 

Кіровоградці платять хабарі і найбільше турбуються війною та цінами
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований