29 вересня 2024, неділя

У Кіровограді медики перед виборами роздають продукти?

У Кіровограді підкуп виборців вже здійснюється через медичних працівників. Про це з посиланням на сторінку представників Радикальної партії України в Кіровограді у Фейсбуці пишуть Новини Кіровоградщини.
– Ні для кого не секрет, що вже більше 3  місяців в нашому місті ведеться непрямий підкуп громадян, а по іншому його називають «благодійний фонд». Політична партія «Рідне місто» купляє своїх виборців маленькими харчовими подачками. Першим етапом стали презенти ветеранам ВВВ на 9 травня, і як відомо,то роздавались вони в 1-й міській поліклініці. Другий етап став уже обурливим. Дільничні медсестри цього закладу від «Рідного міста» ходять по своїх дільницях і проводять опитування серед населення на тему: «Перейменування міста». Шановні, це вже абсурд! Яким чином вони причетні до політичної партії? – цитує видання обурених  радикалів.
Повідомляють, роздача гречки здійснюється, зокрема, від завідувача амбулаторії загальної практики сімейної медицини №3 Миколи Гамальчука, який також є депутатом.
 Крім того, за повідомленням радикалів, продуктові пакети роздавали прямо перед медичним закладом із партійної палатки.
– Особливо образливо  тим, хто зараз покладає своє життя за нашу свободу в АТО. Хіба ніхто не розуміє, що беручи такі подачки ми продаємо свою країну? А котрі їх вам дають – роблять це не з благими намірами, а з метою накрасти собі ще більше! – заявляють радикали.
 

 

У Кіровограді медики перед виборами роздають продукти?
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований