29 вересня 2024, неділя

У Кіровограді новий глава соціалістів України розказав про вибори і запросив усіх в партію

Сьогодні, 4 липня, у "Кіровоградському прес-клубі" відбулася прес-конференція голови Соціалістичної партії України Миколи Садового, під час якої говорили про кадрові зміни у складі партії та участь соцалістів Кіровоградщини у майбутніх виборах до місцевих рад, передає кореспондент Златополя.
 
Як зазначив Микола Садовий, під час з'їзду Соціалістичної партії України 1 серпня, була прийнята відставка Миколи Рудковського з посади Голови СПУ та одноголосне обрання його новим Головою СПУ. Тут же було прийнято рішення про участь у виборах до місцевих рад, змінено партійну символіку, печатку та, зокрема, внесено зміни до Програми СПУ. Одним із ключових завдань партії визначено передачу права на владу місцевим громадам, відстороненнч від влади корупційного бізнесу та запровадити ринково-планову економіку.
Садовий розповів також про "двовладдя" в партії "Рудьковський/Устенко" та блокування партійного офісу протягом тривалого часу невідомою охоронною фірмою:
"Нечесними методами нас вибили з минулих виборчих перегонів. Саме тому на з'їзді було прийняте рішення зареєструвати нову партію"- зазначив Садовий.
Щодо майбутніх виборів Садовий зазначив, що на посаду мера не балотуватиметься, але очолить партійний список до обласної ради. На виборах до міської ради, партійний список очолить – перший секретар Кіровоградської міської організації СПУ Андрій Дробін.
Також керівник зазначив, що соціалісти готові прийняти до партії з подальшим висуванням на вибори, усіх порядних громадян, а також журналістів.
Найближчим часом відбудеться прес-конференція під час якої соціалісти більш детально розкажуть про кандидатури своїх висуванців.
У Кіровограді новий глава соціалістів України розказав про вибори і запросив усіх в партію
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований