28 вересня 2024, субота

У Кіровограді стартує програма “Народний кандидат”

Народний депутат Костянтин Яриніч та голова міської організації партії "Солідарність – Блок Петра Порошенка", у стінах Кіровоградськоїго прес-клубу анонсували проведення у місті програми "Народний кандидат", інформує кореспондент Златополя з місця події. 
 
За словами доповідачів, стартує програма вже 10 серпня, а результати її будуть оприлюднені 25 серпня.
"Проект "Народний кандидат" – це опитування, котре має продемонструвати реальні настрої кіровоградців. Опитування буде проведено у 38 округах міста. В кожному з округів щонайменше тиждень буде стояти партійний намет, в котрому містяни зможуть проголосувати за міського голову чи за депутата в одного з округів. Бюлетень голосування за кандидатів в депутатів буде містити 4 варіанти – нинішній депутат від округу, два претенденти, що на минулих виборах зайняли 2 та 3 місце та власний варіант респондента. Таке ж опитування буде проведено й в районах Кіровоградської області.", – проінформував Олександр Дануца. 
Костинтин Яриніч підримав однопартійця додавши: "ми не претендуємо на соціологію, нам головне дізнатись настрої кіровоградців та зробити відповідні висновки".
У Кіровограді стартує програма “Народний кандидат”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований