28 вересня 2024, субота

Кіровоград: які продукти роздає колишній нардеп (ФОТО)

Як уже повідомляв Златопіль, учора, під час прес-конференції екс-нардеп Андрій Табалов заявив, що вважає роздачу продуктових наборів підкупом, якщо це відбувається під час передвиборчих гонок. Разом з тим, учора ввечері до редакції Златополя потрапив один із продуктових наборів нібито від благодійного фонду, підконтрольного родині екс-нардепа. Такі пакунки роздавали учора-таки в районі радіозаводу.
У "стандартний" продуктовий набір, що роздавався пенсіонерам, входять пшенична крупа, олія, оцет, згущене молоко, лавровий лист, кришечки до консервації, томатна паста, печиво, чай, вермішель, чорний чай, чорний перець, цукор.  Орієнтовна вартість такого продуктового набору – быльше 150 гривень.
[widgetkit id=726]
Окрім продуктів, у пакет входить листівка від політичної партії "Рідне місто", та листівка, підписана нібито Андрієм та Людмилою Табаловою. У листівці йдеться про те, що нині під опікою фонду знаходиться понад 25 тисяч кіровоградців
"Ми твердо знаємо: добра не буває забагато. Можеш їм ділитися – роби це без зайвого галасу й не чекай "спасибі". На цьому й стоїмо. Найгірше – зневіра". – йдеться у листівці.
Кіровоград: які продукти роздає колишній нардеп (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований