28 вересня 2024, субота

Кіровоградська “Самопоміч” пропонує обирати між поплічниками регіоналів, соціалістами і політичними лузерами?

На офіційному сайті Всеукраїнського об’єднання «Самопоміч» з’явились перші списки претендентів на кандидатів у депутати на місцевих виборах. Кіровоградський осередок «Самопомочі» теж виставив кілька десятків претендентів у кандидати, пише Рідний Кіровоград.
У списку, який наводить видання – досить багато відомих у Кіровограді та області прізвищ, серед яких волонтери, педагоги, громадські діячі. Проте є прізвища, чия поява навіть серед претендентів у кандидати викликає певне збентеження.
Зокрема, від "Самопомочі" в Кіровоградську міську раду збирається пройти Андрій Богданович – імовірний технічний кандидат регіонала Олександра Шаталова на виборах до ВР 2012 року. 
Крім того, у списку претендентів на кандидати в депутати Кіровоградської міської ради також Банар–Янатій Віталій Юрійович. Справа в тому, що дехто Банар-Янатій Юрій Юрійович був представником того ж таки опального регіонала Олександра Шаталова на виборах до Верховної Ради 2012 року.
Крім того, серед претендентів "Самопомочі" Олена Костенко, повна тезка якої в 2010 році обиралася від Соціалістичної партії України у Кіровоградську міську раду.
В Олександрійську міську раду "Самопоміч" пропонує Замрику Максима Генадійовича. Дехто Генадій Миколайович Замрика з Олександрії у відкритих джерелах значиться головю первинної організації "Народної партії".
Туди ж, в Олександрійську міську раду від "Самопомочі" пропонують і Юрія Олексійовича Макітренка, повний тезка якого був заступником голови ОВК по 104 виборчому округу і представляв кандидата в Президенти Геннадія Маломужа на виборах Президента минулого року.  
Як значиться на самому сайті політичної сили, головними є такі вимоги до претендентів на право представляти «Самопоміч»:
– це мають бути люди з бездоганною репутацією (відсутність судимості, стосунку до фактів корупції, політичних афер, сумнівних зв’язків)
– є порядними у веденні справ (громадських, політичних, бізнесових)
– є активними в громадському житті Вашого міста,
– не були членами КПУ чи Партії регіонів 
Кіровоградська “Самопоміч” пропонує обирати між поплічниками регіоналів, соціалістами і політичними лузерами?
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований