28 вересня 2024, субота

У Кіровограді містяни бунтують проти майданчика Стрижакова

Люди попросили секретаря міської ради Івана Марковського терміново приїхати до них у 102 – ий мікрорайон, щоб розв’язати конфліктну ситуацію, повідомляє офіційниий сайт Кіровоградської міської ради.
 
Цього ж дня Іван Марковський зустрівся з жителями будинку, яких надзвичайно обурили дії депутата міської ради Артема Стрижакова. Депутат начебто зробив добру справу: у дворі багатоповерхівок вирівняли територію, яку огородили шинами і на якій встановили ворота. Вийшов такий собі спортивний майданчик. А люди постали проти. У вузькому колодязі багатоповерхових будинків не місце стадіону, вважають вони. Курява з майданчика потрапляє безпосередньо в помешкання, м’яч увесь час намагається потрапити у вікна квартир, бездоганна акустика не дає можливості ввечері вкласти дітей спати.
– Ми зверталися до депутата, просили його зустрітися з мешканцями, вислухати наші побажання, що має бути на цьому місці, – скаржаться активісти. – Він проігнорував наше прохання. А ми вважаємо, що тут має бути не спортивний, а звичайний дитячий майданчик. У ньому є потреба: дітей у будинку багато і всім доводиться бігати гратися у сусідній двір.
Іван Марковський пообіцяв людям допомти розв’язати проблему. Дитячий майданчик буде, запевнив він.
– Цього року ми зможемо встановити пісочниці і завезти пісок, можливо завеземо декоративні пеньочки, – говорить Іван Марковський. – Ми не передбачали таких видатків у міському бюджеті. Але на наступний рік обов’язково закладемо кошти на встановлення тут повноцінного дитячого майданчика.
Мешканці, підбадьорені підтримкою секретаря міської ради, відразу знайшли варіант наповнення майбутнього дитячого майданчика. Неподалік від їхнього будинку доїдається іржою металева кострукція, яка служила раніше елементом дитячого містечка. Очільник міста доручив спеціалістам місцевого ЖЕО перенести конструкцію на прибудинкову територію, привести її до ладу, та пофарбувати.
У розмові з’ясувалося, що людей турбують низка інших проблем: є стовпи і ліхтарі, але немає зовнішнього освітлення, місце відстою маршруток №6 вибране невдало, близько до будинку, що створює величезні незручності його мешканцям.
Обидва питання буде вирішено, пообіцяв Іван Марковський. “Міськсвітло” відновить освітлення у дворі, а транспортники готують місце для кінцевої зупинки маршруту №8, туди ж перенесуть і місце відстою маршруту №6.
Фото – КМР
У Кіровограді містяни бунтують проти майданчика Стрижакова
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований