28 вересня 2024, субота

Кіровоградщина відправила документи до ВРУ та ЦВК стосовно виборів у об’єднаних громадах

Про це повідомив голова обласної ради Олександр Чорноіваненко під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України в області.
 
– Я вже направив документи до Верховної Ради України та Центральної виборчої комісії щодо проведення виборів у Маловисківській і Бобринецькій об'єднаних територіальних громадах 25 жовтня, і скоро питання щодо їх фінансування буде вирішено, – розповів Олександр Чорноіваненко.
Голова обласної ради повідомив, що на сайті Центральної виборчої комісії вже оприлюднено календарний план проведення міцевих виборів, а тому він звернувся до керівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з проханням завчасно підготувати всі приміщення й обладання для териториальних виборчих комісій. Також Олександр Чорноіваненко звернувся до усіх з проханням взяти активну участь у заходах з нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України.
 
 
Голова обласної ради поінформував, що чергова сесія обласної ради відбудеться 18 вересня, й отже цієї середи спливає останній термін подачі проектів рішень обласної ради для оприлюднення та включення до порядку денного сесії. Тому Олександр Чорноіваненко звернувся до керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України в області з проханням вчасно надати документи.
 

Кіровоградщина відправила документи до ВРУ та ЦВК стосовно виборів у об’єднаних громадах
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований